keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Vaalityötä tämäkin

Tänä päivänä lonksutin postilootia. Jaoin vaalimainoksia. Osakseni sain puolen Tohmajärven syrjäkylät. Sanoivat, kun sinulla on auto.
Riikola, Timola ja Vepsä ovat mainoksen jakajalle huonoja kyliä. Siellä ei ole postilootia tai jos on niin yksi/mökin nurkka. Keikonkangas on helppo. Kaikki lootat jonossaan.
Nelivetotraktositaloihin en mainoksia jakanut. Tuskin niistä meikäläiselle tai lajitovereille ääniä annetaan. Viereiset mökit ovat otollisia paikkoja. Voivat kateuksissaan isäntää kohtaan vaikka äänestää livauttaa lökkähattua.
Nyt siirrytään murteesta parempaan kielenkäyttöön.
* * *
Paikallislehdet tulivat tänään. Kovasti oli ehdokkaiden kuvia ja kirjoituksia. Aktiivisuutta näyttää löytyvän sellaisiltakin vanhoilta valtuutetuilta, joilta en puhetta saati tekstiä ole havainnut koko valtuustokaudelta.
Vanha veteraani Teukka Korpelainenkin työntää tekstiä vähän väliä lehteen. Menneet vuodet olivat hiljaisempia. Teukka teki taannoin valtuutetun aloitteen päivähoidon siirtämisestä sosiaalipuolelta sivistyspuolelle. Hyvä ja kannatettava asia. Teukan esityksessä on vain se epäuskottavuus kun hän taannoin äänesti Sote-sopimuksen puolesta valtuustossa. Siinä äänestyksessä hän niittasi päivähoidon soten syliin. Semmosta se politiikka on vaalien alla.

Ei kommentteja: