lauantai 4. lokakuuta 2008

Vaalit lähestyvät

Vaalien lähestymisen näkee vanhojen luottamushenkilöiden kömpimisenä julkisuuteen. Vaalikoneeseen tulee juttuja ja kohta luvataan kymmenen hyvää kuntalaiselle jos vaan annat äänesi.
Tuohon julkisuuteen heräämiseen näen perusteeksi sen tosiasian, etteivät herääjät juuri ole puheenvuoraja kokouksissa käyttäneet. Paikalla ovat olleet ahkerastikin ja hiljaa istuneet. Perusteita kannatuksilleen tai vastustuksilleen he eivät yleensä ilmaise.
Käväisin äsken Karjalaisen vaalikoneessa. Osa ehdokkaista oli kiitettävästi kertonut itsestään hyvät puolensa. Kukas se kissan hännän nostaa, jos ei mirri itse.
Esiin otettuja ja tulevalla valtuustokaudella korjattavia asioita oli kiitettävästi tuotu esille. Millä konstilla asiat korjautuvat, ei kukaan kertonut.
Monelta oli jäänyt kertomatta miten ja mitä asioita oli itse erikoisen tehokkaasti menneellä vaalikaudella hoitanut. Missä oli onnistunut ja missä epäonnistunut.

Omalla kohdallani ei esitetyn kaltaista vajetta liene. Siitä on pitänyt huolen tämä blogini. Pitkälle kolmatta sataa kertaa olen blogiin kirjoittanut. Jokainen juttu jakautuu useampaan osioon.
Joka näitä juttuja on lukenut tietää mitä ajattelen ja miten olen toiminut luottamushenkilönä. Kotipalstalla kävijöitä on ollut kiitettävästi, mikä osoittaa tarvetta blogilleni olevan.
Olen avannut myös blogin uusisuomi netissä. Sinne minua pyydettiin julkaisijan toimesta kirjoittajaksi ja vieläpä useampaan kertaan. Blogi löytyy: tuunasen teesit osoitteella. Uusisuomi blogissa on kävijöitä viikottain yli 200000.

Sopii vilkaista: blogit.uusisuomi.fi Sieltä löytyvät tuunasen teesit. Yritän sinne kirjoittaa eri asioista kuin kotipalstalle.

Ei kommentteja: