maanantai 3. elokuuta 2009

Miten tässä näin kävi?

Minulla on tapana aamuisin päivälehdet luettuani piipahtaa netissa. Taannoin erityisesti Karjalaisen mielipidepalstalla. Nyt ei enää.
Nimimerkki kirjoittelun loputtua kävi niin kuin oli ennakoitavissa. Mielipiteet ja kirjoittajat häippäsivät palstalta.
Näyttää, että meille suomalaisille sopii ampua puskasta. Reiluun omien mielipiteiden esiin tuontiin ei näytä riittävän rohkeutta.
En tiedä syitä miksi Karjalainen luopui nimimerkkien sallimisesta. Mielestäni nimimerkkikirjoitus ärhäkämmilläänkin on kuin rättipääammus. Se ei riitä edes loukkaamaan ketään. Ajankuluksi ja huviksi minäkin niitä seurasin.
Nykyisin Karjalaisen mielipiteisiin kirjoittavat yhdet harvat ja heidän kirjoituksensa eivät ainakaan minua jaksa kiinnostaa. Taitaa siellä joukossa olla joku sabotöörikin.
* * *
Tänään näin palstalle voi kirjoittaa myös palautteita. Jonkin verran niitä on myös tullut. Enemmän kuitenkin otetaan kylillä hihasta ja palaute on sanallista.
Itse en ole antautunut palstapalautteiden kanssa keskusteluun. Syy on kovin itsekeskeinen. Se veisi liikaa yhden asian ympärillä pyörimiseen.
Luen toki kaikki kommentit ja otan niistä opikseni. Jotta kiitoksia vain palautteista ja antakaa niitä lisääkin. Ovat tervetulleita.
* * *

1 kommentti:

Esa A. Luukkainen kirjoitti...

totta kurjalaisen keskustelut taitavat olla tältä erää keskusteltu. joskus tulee huteja viisaimpinkin strategioihin. mutta korjatahan asioita voi, jos sielu sietää myöntää jotta persuksilleenhan se taisi mennä...