tiistai 13. tammikuuta 2009

Sosiaali- ja terveyslautakunnan tilaajakeskus????

Helli elää, mutta sen voinnista ei vielä tässä vaiheessa voi sanoa mitään. Voi esittää vain kysymyksiä. Kenelle, kun siitäkään en ole saanut selkoa, niin esitän kysymykset tällä kotipalstalla. Tiedän, että kysymykset tätäkin kautta voivat mennä oikeisiin osoitteisiin.

Keski-Karjalan sosiaali- ja terveyslautakunnan johtosään 4 §:n otsikko on: "Toimialan organisaatio ja tehtäväalueet."
Pykälässä on johdanto-osa ja tehtävä "pallukoita" 7 kpl:ta.
Pykälässä sanotaan, että sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisuudessa toimii TILAAJAKESKUS.
Asiasta kiinnostuneiden ratkaistavaksi jätän selvittää montako henkilöä tilaajakeskukseen kuuluu? Ovatko he virkamiehiä vai luottamushenkilöitä ja mikä porukka tai kuka heidät tilaajakeskukseen valitsee?

Tilaajakeskuksen toimenkuvaa voi arvioida laajaksi. Jos lautakuntaa vertaa valtuustoon, niin tilaajakeskuksen status lähentelee hallituksen asemaa himmelissä.

Kysymyksen esitin siksi ja myönnän täten tyhmyyteni, sillä en löytänyt vastausta enempää yhteistoimintasopimuksesta kuin lautakunnan johtosäännöstäkään.

1 kommentti:

Esa A. Luukkainen kirjoitti...

Olen kuullut, että Helli vuokraa Helsingistä Kuopioon muuttavan Lääkelaitoksen tyhjentyvät tilat.

Sijainti on ideaalinen ja vuokrakin on halpa, miljoonan kuukaudessa. Hinta ei ole kummoinen Hellin mukanaantuomiin säästöihin verrattuna.

Uusiin tiloihin mahtuu tilaajakeskuksen kaikki 200 työntekijää johtajineen ja päälliköineen. Ja jää tilaa vielä ilonpittoonkin!