perjantai 6. maaliskuuta 2009

Yön yli kannatti nukkua.

Ajattelin alla kirjoittamaani menettelyyni toimivaltaani. Voinko minä olla päättämässä Hellin operatiiviseen toimintaan liittyvää asiaa? Olen jäsen sosiaali- ja terveyslautakunnassa, joka on Tohmajärven kunnan alainen tilaajalautakunta.
Voiko tilaaja "määrätä" jotenkin miten tuottaja palvelut tuottaa? Jos voi niin silloin Hellin ja kuntien vellit saattavat sotkeutua entisestään. Kuka käskee ja ketä?
Näyttää siltä, että vaikeuksia hallintohimmelin kanssa syntyy jo alkumetreillä. Mitenkä tästä yksin kertainen luottamushenkilö saa selvän?
Parasta on kysyä Kirsi Hämäläiseltä tai Olli Riikoselta. He ovat olleet alusta alkaen järjestelmän kehittelyssä näkyvästi mukana. Jos kysyn, niin kysyn heiltä virkamiehinä. En seutuvaliokunnan jäseninä, sillä sillähän ei ainakaan minun ajatusmaailman mukaan ole mitään kunnallistavastuuta mielipiteisiinsä tai päätöksiinsä.

1 kommentti:

Esa A. Luukkainen kirjoitti...

Juu, tohtorit Kirsi ja Ollihan ne onneksi tietävät paremmin kuin Tapsa, miten ihmispoloja hoidellaan.

Toivottavasti ei vain sairaus iskisi. Voi käydä kuin vuoristoneuvos Tuuralle, kun Uuno Turhapuro leikkasi Tuuran mahan venematkalla: operaatio suoritettiin varmuudeksi polven kautta.