keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Kansalaistilaisuus Maiju Lassila salissa 13.3.klo18,30

On mielenkiintoista nähdä kiinnostaako kuntalaisia tulla kertomaan mielipiteitään tohmajärveläisestä elämän menosta yleensä ja erityisesti Hellistä, päivähoidosta ja alakoulujen lakkauttamisesta kyliltä.
Kutsu on kuulunut niin päättäjille kuin viulujen maksajillekin. Odotan tilaisuuteen johtavia virkamiehiä ja erityisesti viime ja nykyisen valtuustokouden hallitusten jäseniä paikalle.
Tilaisuus on järjestetty toimimaan keskustelupohjalla. Pitkiä kalvosulkeisia ei sallita kenellekään. Tarkoitus on kuulla tavallisen kuntalaisen mielipidettä. Jos se tulee kysymyksen muodossa ja jollekin osoitettuna, vastaus toki sallitaan. Sekin tietenkin mahdollisimman lyhyenä. Näin taataan, ettei keskustelu jysähdä yhteen asiaan.
* * *
Keskustelutilaisuuden järjestäjänä toimii kulttuuriseura Apollo. Yhdistys ei ole puoluepoliittinen ja mielestäni sopii hyvin kansalaistapaamisen koollekutsujaksi. Siksi kaikkien poliittisten puolueiden jäsenten ei tarvitse pelätä leimautumistaan väärän seuran jäseneksi. Kiinnostus omaa kotiseutua ja sen tahpahtumia kohtaan riittää paikalle tulon syyksi. Mielipiteen ilmaus on vapaa, mutta rajoitettu jos se aikoo viedä liikaa aikaa toisten mielipiteiden esille tulolta.
Tervetuloa koulukeskukseen perjantai-iltana 13.3.2009 klo 18,30 kertomaan ja kuuntelemaan.

Ei kommentteja: