tiistai 27. lokakuuta 2009

Niinhän siinä kävi

Sikalunssa iski ensimmäisenä. Nimittäin tähän kompuutteriin. Jouni paranteli konetta Jet-mikrossa pari päivää. Virus oli varmasti kasvanut melko kookkaaksi kun kaatoi koko vempeleen. Just kun sain pystyyn, oli kohta kanttuvei.
No, nyt pitää totutella vehkeen käyttöön. Moni paikka on näyttöruudulla vaihtanut paikkaansa. Eiköhän se siitä.
******
Tekstiä rupeaa tulemaan koht`sillään. Aiheita tuppaa liiaksi asti. Huomenissa pääsen taas edustamaan itseäni kunnanvaltuustoon. Sehän menee niin, että jos asioita ei riitä, niin sotketaan entiset. Siitä pitäävät huolta virkamiehet ja lopun hoitaa edustavimmat luottamushenkilöt. Meikäläinen on niissä hommissa pikku tekijä.
******
Talousasiat eivät keskikarjalaisia häiritse. Eivät tohmajärveläisiäkään. Ennen velkaa koetettiin kaihtaa. Nyt kun velkaa sanotaan elvyttämiseksi, niin mehän elvytetään oikein kunnolla.
Mielenkiintoisin asia voi huomenna valtuustossa ollakin 260 kuntalaisen aloite, jossa kysellään kunnanjohtajan toimista ja oliko se myös valtuutettujen luottamuksesta kunnanjohtajaan.
Hallituksen puheenjohtaja Leena Väistö on ratkaissut luottamuksen jo selonteossaan. Luottamusta kunnanjohtajalle annettiin hallituksessa äänin 5-2.
Oisko tuo mittään jos valtuustokin saisi sanoa jotain, kun sille oli kysymyksetkin esitetty vastattavaksi.
Pitkälle on kansanvalta mennyt Tohmajärvellä. Enää ei vaalit oo mittää. Lyhyellä aikaa ovat kuntalaiset puuttuneet kaksi kertaa asioiden hoitoon. Eivät ole päässeet. Saa nähdä miten käy huomenna.
Palaan asiaan. Jos tämä vehje kestää kunnossa.

Ei kommentteja: