tiistai 30. marraskuuta 2010

Helli hellii projekteja

Seuraava projektikokoontuminen johon sain kutsun, pidetään 9.12.2010., klo 9,30 - 15,00 Kitee salissa. Se on kaikille avoin ja nimekseen se on ottanut "Ikäihmisten palvelut muuttuvassa maailmassa".
Luulen lukijan saavan parhaiten selvän mistä on kysymys kun kerron alustajiksi merkittyjen nimilistan.
Tuulikki Hassinen-Ali-Azzani. Projektipäällikkö Vanhus-Kaste ll.
Marja-Liisa Nevala. Projektipäällikkö Aijoos-kumppanuushanke.
Simo Kokko. Kehittämispäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.
Pia Sorsa ylitarkastaja.
Päivi Hakulinen tilaajajohtaja
Aulikki Hautsalo ikäihmisten palvelujohtaja
Katariina Välikangasa tutkija
Airi Turunen liikelaitoksen johtaja.
********
Tuolla porukalla luulisi ikäihmisten asiat saatavan kuntoon. Koomilliseksi lista muuttuu siltä kohtaa, johon on merkitty: Omaisen puheenvuoro. Alustajan nimi vain puuttuu listasta. Mistähän syystä? Onko tungosta alustajiksi tulijoista vai päinvastoin?
Omaan sairaan muumoritajun. Väkisin tulee mieleen vanhuksen hautajaiset, jossa pappi kysyy: "Haluaako joku omaisista sanoa sanan vainajan muistoksi."
Jos tämän kirjoittajaa olisi pyydetty tehtävään, olisin tehtävään suostunut ilomielin. Ikääkin olisi riittävästi. Rapiat yli 75 vuotta. Nyt kun kutsua ei ole tullut aikanaan, en enää voi sitä myöhästyneenä ottaa vastaan. Olen kyseisenä aikana matkoilla. Katselemassa paikkaa, jossa voisi sitten aikanaan viettää turvallisin mielin vanhuuspäiviä.
Ehdoton vaatimukseni on, ettei sillä seutukunnalla ole pidetty projektikokouksia. Eikä tulla pitämään. Niihin kun tuppaa menemään vanhojen ihmisten hoitorahat.

Ei kommentteja: