maanantai 17. tammikuuta 2011

Kuka Auvo Rouvinen?

Mielenkiintoni heräsi otsikossa olevaa henkilöä kohtaan kun Hesarista luin Niklas Herlinin antaneen Auvo Rouviselle vaalitukea 1500 euroa.
On se kumma, kun Kiteen Tolosenmäessä asuu mies, jota perusporvari Niklas Herlin tukee rahallisesti eduskuntaan pyrkiessä ja minä en tiedä miehestä mitään. Mielenkiintoani lisäsi kun sain tietooni, että Auvo Rouvinen on vasemmistoliiton listoilla.
*******
Kyselin Rouvisesta muutamalta keski-karjalaiselta politiikolta. Vähissä näyttivät olevan tiedot miehestä.
Eräs sanoi, että Auvo Rouvinen on semmoinen boheemi. (= epäsäännöllistä ja huoletonta elämää viettävä henkilö, vars. taiteilija. Otavan sivistyssanasto 1970) Tieto lisäsi mielenkiintoani kyseistä henkilöä kohtaan.
Eipä muuta kuin "kuuklettamaan" nimellä. Johan alkoi tulla tietoa miehestä. Eikä ihan vähän.
Mitä tietoa, sen voi löytää "kuuklesta" kuka hyvänsä. Sanon vain, että kannattaa käydä vilkaisemassa.
*******
Auvo Rouvisen esiintulo on tyypillinen esimerkki siitä, miten hänkään ei ole profeetta omalla maallaan. Tarvittiin helsinkiläinen rahamies ja julkisuuden henkilö Niklas Herlin ja siihen lisäksi 1500 euroa, niin johan täälläkin heräillään.
En ryhdy tässä enempää Auvo Rouvista esittelemään. Totean vain, että hän on ahkera ja avoin kirjoittaja, jolle olisi luullut olevan palstatilaa kotiseudullakin. Nyt hän kirjoittaa muualle ja blogiinsa.
Onko Rouvisenkin kohdalla niin, että hänen henkilökohtaiset näkemyksensä, joita hän ei kirjoituksissaan kaihda ovat este pääsystä paperilehtien palstoille. Vai löytyykö syy hänen poliittisesta sitoutumisestaan vasemmistoliittoon. Blogissaan hän sanoo olevansa sitoutumattomana vasemmistoliiton listoilla.
Mielenkiintoinen mies tämä Auvo Rouvinen.

1 kommentti:

auvo rouvinen kirjoitti...

No nyt liityin vassiin, en ilennyt kulkea vapaamatkustajana.
Enkä ole ollut politiikassa mukana, uskon kirjoittamisen olevan tehokkaampi tapa vaikuttaa.

se on selvää ettei vas mielipiteitä täällä paljon arvosteta, voisin väittää sen olevan varmin tapa hankkia lopputili ja ikuinen stigma.

Itse käyn kuitenkin töissä milloin missäkin joten en säiky tuollaista. Toisaalta, en usko kenenkään muun olevan valmis tuota ristiä kantamaan joten suostuin ehdokkaaksi.

Koska teen yleensä hommani hyvin ja pääsääntöisesti ryhdyn vain mahdottomiin tehtäviin, tämä ei poikkea entisestä.

Suostuin ehdolle ja menen läpi. Minkä Niklas varmaan huomasi seuratessaan kirjoitteluani.

Kotisivuni on www.auvorouvinen.fi
missä ei kyllä ole kovinkaan paljoa henkilökohtaisia tietoja.

Boheemiksi minut leimaa se että olen sellainen ihme kuin taloustieteessä tuttu rationaalinen ihminen. En viitsi ahnehtia enempää kuin syön, kun alkaa raksalla räntäsateet ja taskussa on riittävästi kolikoita otan lopputilin ja ryhdyn uunin lämmitykseen.