tiistai 11. toukokuuta 2010

Mikä näissä jutuissani pännii?

Tulin juuri tilaajalautakunnan järjestämästä koulutustilaisuudesta. Alustajana oli konsulttitoimisto kuntamaiseman edustaja Satu Grönlund. Asiansa osaava henkilö. Kuntamaiseman nimellä tunnetaan myös numeraalinen seurantajärjestelmä, jolla seurataan mihin ne Hellin sentin oikein menevät. Järjestelmä on vielä sisäänajo vaiheessa.
Paikalla oli kuulijoita yhteensä kymmenen henkilöä, joista lautakunnan jäseniä puolet. Loput oli virkamiehiä tai johtavia luottamushenkilöitä.
******
En puutu koulutuksen antiin tällä kertaa. Tilaisuudessa taas kerran nousi esiin tietenkin Helli, mutta myös Hellin asema palvelujen tuottajana kuntalaisille. Siinäpä taas sain ryöpytyksen julkisesti arvoisalta valtuustomme puheenjohtaja Matti Majoiselta.
Hän kehui Hellin palvelut hyviksi ja moitti blogiani, joka hänen mukaansa perustuu parin henkilön kylältä saamaani mielipiteeseen.
Siinä valtuuston puheenjohtajan kiitos kirjoittajalle, joka jaksaa parin kylältä kuulemansa mielipiteen jälkeen kirjoittaa puolentuhatta blogikirjoitusta Hellistä.
Ilmeisesti hän lienee juttuni lukenut, koska hänellä oli noinkin vahva mielipide kirjoituksistani. Tosin hän kohta viesti, ettei juttujani tarvitse lukea.
******
Arvoisat lukijat, jotka olette Helli-huolijanne minulle kertoneet, pyydän teitä ottamaan yhteyttä ja kysymään Helli-asioita vaikkapa valtuustonpuheenjohtaja Matti Majoiselta. Hän varmasti kertoo miten hyvin asiat todellisuudessa ovat.
Se, että olette järjestäneet mielenosoituksia ja keränneet nimilistoja (n. 1000 allekirjoittajaa), joilla olette ilmaisseet tyytymättömyytenne ja mielipiteenne, ei näytä kiirineen ainakaan Tohmajärven huippupäättäjien tietoisuuteen.
Myönnän, ettei näillä kirjoituksilla ole mitään merkitystä. Siis suoraan yhteydenotto sinne, jossa valta luuraa. Enää se ei näytä olevan ainakaan kuntalaisilla.

Ei kommentteja: