lauantai 30. tammikuuta 2010

Jatkoa Coronaria-sopimuksesta

1. Lääkäreiden vastaanottopalvelujen tuottaminen
1.3. Loma-aikojen supistus
Kesäaikana (juhannuksesta - 31. 07. ) ja joulunaikaan (aatosta uuden vuoden päivään) lääkärien toimitusvelvoite on 30 % normaalista. Kesän 2011 osalta supistukset neuvotellaan erikseen, kuitenkin niin, että lääkärien toimitusvelvoite on vähintään 30 % normaalista.

Tilaajan vastuut ja velvoitteet
3.10. Tilaajalla tulee olla johtava lääkäri sekä 4 - 6 virkalääkäriä
Tohmajärven ja Kiteen terveyskeskuksissa päiväaikaisesta vastaanottotoiminnasta 50 % järjestetään virkatyönä, mikä on noin 4 - 5 lääkärin työpanos, mikä jää tilaajan vastuulle.

Tilanteen mahdollisesti muuttuessa tilaaja ja tuottaja sopivat erikseen neuvotellen ko. tehtävä alueen lisäämisestä ostettavien palvelujen piiriin. Ostettavat lisälääkäripalvelut on 99 euroa/h. Tällä sopimuksella ei rajoiteta Tilaajan hankkia lisälääkäripalveluja muualta.

Virkalääkäreihin rinnastetaan myös muualta ostamat lisälääkäripalvelut.

Suorat lainaukset sopimuksesta loppuivat tähän. Lukija voi itse päätellä sopimustekstin sisällön. Mihin se johtaa lääkäripalvelujen tulevasta saatavuudesta? Omat arvioni tuon tietoon myöhemmin.

1 kommentti:

Satu Melkko kirjoitti...

Veijo, olet perehtynyt asiaan juuria myöten. Miten sait Coronaria sopimuksen? Onko myös tuo viimeinen kohta, jossa mainitaan muualta ostetut lisälääkäripalvelut, suora lainaus vai tulkinta? Tähän astihan annettu ainakin Rääkkylässä ymmärtää, että juuri sopimus Coronarian kanssa estää lisälääkärin hankkimisen toiselta firmalta.

Satu Melkko