sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Kommentin kommentti

Kiitoksia vaan Anne Pylkkäselle kommentista. Asiat kommenttien kautta saavat tarkempaa ja yksilökohtaista huomiota osakseen. Valitettavasti vain bogin-pitäjänä olen ollut pakoitettu valitsemaan linjan, etten juuri blogissani osallistu kommenttien vaihtoon.
Syy on yksinomaan ajan puute. Kirjoitan suhteellisen usein ja eri paikkoihin. Yhteen asiaan pysähtyminen ilman selvää muutosta kirjoitustapaan tuskin onnistuisi.
Kommenttien kirjoittaminen palstalleni ei jää huomiotta minulta eikä niiltä, jotka blogiani lukevat päivittäin. Asiat saavat ainakin julkisuutta, jota paperilehdet eivät aina anna, lehtien taustavoimien takia.
Luottamushenkilönä toimin parhaan kykyni mukaan kuntalaisten asioiden hoitajana. Aina sekään ei nykyisessä itsekkäiden ja monesti myös virkavaltaisten voimien jyllätessä ole helppoa. Tavallinen kuntalainen ja hänen asiansa jyrätään monesti virkavallan rattaisiin. Onneksi Suomessa toimii vielä oikeuslaitos. Aina senkään tekemiä päätöksiä ei saada täytäntöön virkavaltaisuuden estäessä täytäntöjen toimeenpanot.
Monesti olen huomannut, että jos laista ei aina löytäkään turvaa asialleen, julkisuudesta voi saada ainakin moraalisen oikeudellisuuden tuen asialleen.
Uskon niin käyvän ennen pitkää Anne Pylkkäsenkin asialle. Mikä se sitten lieneekään. Salassa pito velvollisuudesta huolimatta.

2 kommenttia:

Esa A. Luukkainen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Esa A. Luukkainen kirjoitti...

elä ihmettele tuunanen, tää on raikasta kommenttikokeilua itsenäisyyspäivän kunniaksi;)