tiistai 8. joulukuuta 2009

Kehitystä yritetään kehittää

Tiedottaminen ja mielipiteen ilmaus ovat tämänkin blogin tarkoitus. Kirjoittaminen tapahtuu amatööripohjalta ja harrastuksen innoittamana. Lukijoiden lisääntyessä on tullut mieleen voisiko harrastusta ja tavoitteita kehittää lisää.
Blogin rinnalla kirjoitan jonkin verran myös KeskiKarjalanNelosiin. Senkin kiinnostavuus ja lukijamäärät ovat kiitettävästi kohonneet ja vakiintuneet. Netinkäytön lisääntyessä on syytä uskoa lukijoiden lisääntyvän vielä runsaastikin. Kaikki riippuu tietenkin ovatko kirjoitukset ja asiat lukijoita kiinnostavia.
KeskiKarjalanNelosiin kirjoittavat lukuisat henkilöt. Erityisesti blogi-kirjoittajat kannattaa mainita. Poliittista tai taloudellista riippuvuutta ei nelosissa ole havaittavissa. Ellei sellaiseksi katsota sosiaalista vastuuta ja pyrkimystä olemaan huonommassa asemassa olevan ihmisen puolella. Tämän humaanisen tavoitteen taakse sopii ihmiset laidasta laitaan.
Kenellä on tietoa, hänellä on myös valtaa. Valtaa ja tietoa voi jakaa tai olla jakamatta. Tiedon pimittäminen on ollut vallankäytön raskain muoto. Tietämätön ihminen on helppo hallittava ja vielä helpompi ohjattava.
Siksi hyvät lujat, jos katsotte tarpeelliseksi, levittäkää tietoa ja osoitetta niin tästä blogista kuin KeskiKarjalanNelosistakin. Molemmilla näyttää riittävän myös vastustajia. Päätellen siitä, että osoitteemme ei pysy kuin muutaman tunnin yleisllä ilmoitustauluilla. Laitoimme niitä näytille alkuun.
KeskiKarjalanNelosissa on alkanut uusi palsta; Lyhyet. Sopii käydä vilkaisemassa. Palsta on yhtä hyvin toimitettu kuin tämäkin. Uskoisin.

Ei kommentteja: