perjantai 13. helmikuuta 2009

Rerveissiä Helssssingissstä

Ja tietenkin Tallinnasta. Kävin sielläkin väärentämässä suomalaisia alkoholitilastoja.
Kirjoittaja porukalla vierailimme myös eduskunnassa. Minullekin vierailu oli ensimmäinen kerta, vaikka neljännesvuosisadan asuin lähes naapurissa.
Talo oli sisältä pettymys. Kolkkoja saleja, kapeita käytäviä ja huono ilmanvaihtio.
Vielä klo 14,00 talossa leijui raskas ruuantuoksu. Tai paremminkin haju. Onneksi ei kuitenkaan kertaalleen syödyn.
Liekö täysistunto vai vajaa ollut menossa. Salissa istui yhdeksän kansanedustajaa, kun Tanja Karpela asetti puhujapöntössä Natoa suomalaiseen maisemaan sopivaksi.

Vilkaisin ohimennen Karjalaisen nettisivuja. Mitä siellä mahtaa olla meneillään? Ja kas kummaa biodieselihänhän siellä pumpataan traktoriin.
Asia on kohdaltani jo moneen kertaan puitu. En aikuisten oikeesti asiaan puutu ennenkuin sillä rintamalla tapahtuu jotain todellista. Ihmettelen vain kuka keksi juuri nyt asian nostaa keskusteluun. Tärkeämpääkin ja ajankohtaista olisi ollut pohdittavaksi.

Kuten, miten Helli alkaa pyörähdellä sosiaali- ja terveyskentässä. Taloudesta näyttävät johtajat olevan huolestuneita jo ensi metreillä. Hintoja ollaan korottamassa.
Muistelen, että säästöistä puhuttiin alkuun. Oliko se ihan miljuunia per vuosi?
No, kyllä se siitä. Tärkeintä on, että saatiin Helli ja sille johtajat,

En naputtele tällä kertaa enempää. Ilmoitan vain, että hengissä ollaan. Jotain uutta on tulossa tällä kirjoitusrintamalla. Olisiko oikea aika kertoa siitä 22.2.2009.

Ei kommentteja: