torstai 3. huhtikuuta 2008

Kainot kommentoijat

Alla esiin tullut ongelma on ratkaistu kokeellisesti. Eli kuka on kirjoittaja ja miten hän saa poistettua kommentointinsa blogistani.
Kuka vaan rekisteröitynyt kirjoittaja voi kommentoida blogiani. Hän voi tehdä sen myös nimimerkillä. Tietokantaan, josta minä en tiedä mitään, jää häneltä merkki henkilöllisyydestään.
Julkaistuaan kommenttinsa hän voi sen myös itse poistaa. Esiin tulleissa tapauksissa en ainakaan minä ole ehtinyt kommettia lukea.
Kommentti on mennyt siltä osin hukkaan. Ilmeisesti ne olivat jo kirjoittajan mielestä julkaisukelvottomia.
Ymmärtääkseni blogikirjoitukset ja niiden julkaisemista valvoo Suomen laki ja Julkisen sanan neuvosto. Jos tekstit menevät siihen malliin, niin voi olla, että seistä törötetään itse kukin raastuvassa, niin blogin pitäjä kuin kommentoijakin.
Blogiin kirjoittaessa pitää muistaa pysyä totuudessa eikä toista saa solvata. Mikä olisi hyvä juttu muistaa jo puhuttaessa asioista ihmisten kesken.
Lopuksi. Kommentoikaa vaan rohkeasti. Keskusteluun kommenttien perusteella en lupaa lähteä. Jo sen perusteella, että aikaa menee kohtuullisesti jo muutenkin näihin yheisten asioiden hoitoon.

Ei kommentteja: