perjantai 18. syyskuuta 2009

Toiminnan painopistealueet ovat laajalla.

Tapanani on puuttua tällä palstalla asioihin joita kannatan tai vastustan. Joskus kysyn lukijoilta mitä mieltä he ovat asioista. Joskus vain ihmettelen. Kaikki kuitenkin lähtevät ikiomasta pääkopastani. Seuraavassa jätän pyhäseuduksi mietittävää.
* * *
Helli ilmoittaa tarvitsevansa tänä vuonna lisärahaa 1,7 milj.euroa. Kesällä lisärahan tarpeeksi arvioitiin 2,5 milj.euroa. Suunta lisärahan suhteen on oikea, mutta onko se uskottava.
Otan esimerkiksi Rääkkylän. Kevät kesän rahoitustarpeessa ilmoitettiin Rääkkylän saavan palautusta n. 25000 euroa. Nyt ilmoitetaan Rääkkylän maksettavaksi 138600 euroa. Melkoinen palvelumaksujen muutos muutamaan kuukauteen. Tekisi mieli kysyä, kuka niitä senttejä laskee.
* * *
Mitä johtajat edellä sitä lökkähatut perässä. Onko Hellin taloudellinen tilanne ja toiminta sellaisessa kunnossa, että johtaja Airi Turunen voi lähteä viikoksi tulevaisuusseminaariin Espanjaan liikelaitoksen kustannuksella? Varsinkin kun seminaari tähtää vuoteen 2030. Onko vajaan vuoden ikäistä Helliä ja tulevaisuudesta kertovaa johtajaa silloin palveluista vastaamassa? Kuka niitä ulkomaan matkamääräyksiä antaa?

Ei kommentteja: