keskiviikko 10. lokakuuta 2012

PITÄISI ALOITTAA VAALITYÖ

Asia tuli mieleeni lukiessani viimeisintä Uutisalasinta. Keskusta puolue oli pannut yhden sivun täyteen omaa tarinaansa. Ihmettelen, miksi vasta nyt. Kunhan ei vaalit olisi innostaneet ottamaan pännän käteen.
Lukija saa päättää minkä arvon kirjoituksille antavat. Ihmettelen vain miten vähälle jää kirjoitus tohmajärveläisestä kuntapolitiikasta, jos kirjoituksessa kahdeksan (8) kertaa mainitaan moittivassa sävyssä pääministeri Katainen ja yhdessää kiittävässä muodossa kunnanjohtaja Olli Riikonen.
Hyvänä asiana mainitaan Hellin purkautuminen ja yksityistämisen sosiaali- ja terveyspalvelut. Jos näin kirjoittaja tunnustaa, niin sitä asiaa voi verrata tavallisen kuntalaisen mielipiteeseen. Vassa kuu.
Olen kirjoittanut menneellä vaalikaudella satoja juttuja kuntapalveluista. Blogistani voi tarkastaa mitä mieltä olen asioiden hoidosta ollut vuosien varrella. Tuntuu lapselliselta ryhtyä nyt vaalien alla kirjoittamaan miten huonosti tai hyvästi asiat Tohmajärvellä ovat.
Varsinkaan ryhtyä kehumaan teollaan, jonka itse on aiheuttanut. Jos on ollut intohimoinen Helli-liikelaitoksen perustamisessa ja sen toiminnasta, harvalla on otsaa ryhtyä kehumaan tekosensa purkamisesta. Anteeksi vain. Näin näytetään kuitenkin tehtävän.
Ei tapahtuneet ole yhden henkilön aikaan saannoksia. Kyllä tapahtumiin sote-asioissa on vaikuttanut eniten Keskustapuolue yksinkertaisen enemmistön turvin ja kunnanjohtaja Olli Riikonen.
Sitä on turha toiseksi väittää. Ja jos tohmajärveläisille meno edelleen sopii nykyisellään, niin siitä vaan.
Jos joku tohmajärveläinen vaihtoehtoa tarvitsee kuntaelämään valtuustossa niin lista numerot 48 - 71 ovat käytettävissä. Erityisesti N:o 69. Viime mainittu numero takaa ainakin julkisuuden päätöksiin ja jo niiden valmisteluun. Niin  sanottuja salassa pidettäviä asioita ei juuri todellisuudessa olekaan kuin erikseen laissa määräty
 ******
Tässä alku vaalikamppanjaani. Olen tavattavissa torstaista 18.10 alkaen joka arkipäivä klo 10 - 11 välisenä aikana demarien vaalituvalla. Kaikki ovat tervetulleita Tuunasen tuntiin, mutta erikoisesti naapuripuolueiden kannattajat ja ehdokkaat. Lupaan puhetta piisaavan niin menneestä kuin tulevastakin.
Mottoni on: Seisova vesi ummehtuu ja julkisuus kuuluu kuntalaisille.

Ei kommentteja: