tiistai 6. huhtikuuta 2010

Hengissä ollaan

Terveisiä vaan Etelä-Suomesta. Siellä eletään toisenlaisissa ongelmissa. On ruuhkaa liikenteessä. Tehdas- ja liiketonteista kilpaillaan. Rahhoo näyttää olevan. Sen näkee jo, jos ajaa kehäkolmosen päästä päähän. Kannattaisi ainakin päättäjien silloin tällöin uskaltaa vilkaista miten muualla eletään. Nyt uskotaan mitä konsulentit kertovat.
*****
Paikallislehtiä olen lueskellut. Jäivät pyhinä rästiin. On mielenosoitusjuttua ja ihmisten mielipiteitä. Valokuviakin. Yksi kuva kertoon enemmän kuin tuhat sanaa. Varsinkin rumien kohdalla.
Ihmiset sanovat, ettei asiat ole kohdallaan. Helliä moittivat. Kiteen Jukka Kankkunen sanoo, että paljon on tullut Hellistä myönteistä palautetta. Antaa ymmärtää valittajien olevan mielipiteineen väärässä. Siltä se varmasti näyttääkin, kun katsoo kaupungin valtuuston puheenjohtajan jakkaralta käsin.
Paljoa ei Jukan mielipiteistä näytä eroavan Birgitta Muukkosenkaan ajatukset. Mitä nyt näyttävät harhailevan enemmän. Ei sekään ole ihme, kun alla on Kiteen kaupungin hallituksen puheenjohtajan jakkara. Molemmat ovat vastuussa miten Kitee hoitaa virkavastuulla Hellille uskotut sos.- ja terveyspalvelut.
******
Mutta missä on JJ? Kysyi Kyllönen aikoinaan. Minä kysyn missä ovat Kirsi Hämäläinen ja Olli Riikonen? He ovat keski-karjalaisten palvelut saattaneet nykytilaan. Nyt tarvittaisiin heitä korjaamaan omia luomuksiaan.

2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Kiitokset!

Junkkunen ja Biikkonen, vaiketäneoli?
Voisittako seleventee - lyhyesti - vaikka yhdellä yli 1000 sanan valokuvalla. Tai kahdella, elleivät sovi samaan häkkiin, siis kuvaan.

Nooh, asiaan: Yhtä(kään) asiaa en jummarra ja se on tässä

"Molemmat (JK & BM) ovat vastuussa miten Kitee hoitaa virkavastuulla Hellille uskotut sos.- ja terveyspalvelut."

- mitä sisältää "molempien vastuu"?
- kuka on Kitee ja mitä sisältää "Kiteen virkavastuu"?
- kuka on mennyt Hellille "uskomaan" ja mitä?

Ja sitten, onhan se tuo toinenkin asia:

BeeÄmmällä siis harhailee ja
JiiKoo antaa ymmärtää jotain. Ei taida noilla palleilla tehä mittää (onkohan niitä ihan aikuisten oikeesti).

Ymmärtäisivät edes antaa - vaikka julkisuuteen - nuo myönteiset palautteet, 1) niiltä ketkä valitettavasti JOUTUVAT lystikseen Hellissä asioimaan sekä 2) niiltä ketkä saavat lystin maksaa.

Ja kyllä meillä kaikilla olisi sitten niin muuukaaavaaa, ai että!

Ja sitten vielä. Mistähän saisi kuvan noista etsintäkuulutetuista. Olisi parempi tunnistaa - ja onnitella luomuksista?

Että tälleen, ei oo paljoo iiihmettelemistä tällä köyhällä.

Rita Tynkkynen, 6.3.2010. klo 21:00

Keski-Karjala kirjoitti...

Jos ja kun Rääkkylä ottaa etäisyyttä Helliin, on toivottavaa että Rääkkylä hallitsee lain julkisista hankinnoista? Ettei vaan mm. Hellille ja muille kilpailijoille tulisi mahdollisuutta viedä Rääkkylän kilpailutusta markkinaoikeuteen?