tiistai 23. syyskuuta 2008

Alkulämpimiksi


Johto- ja päällikköporras:
Johtokunta; johtaja; liikelaitoksen johtaja; lasten ja nuorten johtaja; aikuispalvelujen johtaja; ikäihmisten palvelujen johtaja; hallintopäällikkö; päivähoidon päällikkö; terveysneuvonnan päällikkö; erityispalvelujen päällikkö; diakonisten palvelujen päällikkö; terveyspalvelujen päällikkö; sosiaalipalvelujen päällikkö; kotihoidon päällikkö; palveluasumisen päällikkö; hoitotyön päällikkö; ympäristöterveydenhuollon päällikkö.
Yhteensä: 17

Esimiestaso:
Päivähoidon palveluyksikön esimies; kehitysvammahuollon esimies;
Yhteensä: 2

Työtekijätaso:
Lasten ja nuorten palveluissa työskentelevä sosiaalityöntekijä; aikuisten palveluissa työskentelevä sosiaalityötekijä; aikuisten palveluissa työskenteleväsosiaaliohjaaja/ palveluohjaaja/sosiaalisihteeri; kanslisti/toimistosihteeri/etuuskäsittelijä

Yhteensä:4

Mitäkö nämä ovat? Kiteelle tulevan liikelaitoksen johtosäännöstä poimittuja virkanimikkeitä. Johtosääntö on vielä hyväksymättä. On siis pelättävissä, että se voi myös tuosta paisua.
Miten virkanimitykset tapahtuvat ja millä pätevyysvaatimuksilla ja kenen ja keiden toimesta on oma juttunsa. Siitä riittää parran pärinää pitkiksi aikaa.
Luottamushenkilöillä ei tässä prosessissa ole juuri mitään sanottavaa. No, hehän ovat tottuneet luottamaan.
Palataan asiaan tuota tuonnempana.

2 kommenttia:

Erkki Jormanainen kirjoitti...

Hyvä Veijo! Käytän harvoin huutomerkkiä.

Esa A. Luukkainen kirjoitti...

hei, missäs on se epäjärjestelmällistyttämättömyys-
apuvaravaurioylialikeskivälipäällikkö?
voisiko olla mahdollista, ettei sellaista vielä olekaan?!