sunnuntai 30. joulukuuta 2007

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA YM.

Vuosi vaihtuu. Tapana on tehdä uuden vuoden lupauksia. Sellaisia en ole koskaan tehnyt. En ole luvannut lopettaa tupanpolttoa, en viinan juontia. Tupakanpoltto on loppunut ilman lupauksia. Vain päätös siihen tarvittiin. Viinan juonti vähenee samaa tahtia kun ikää tulee lisää.
Nykyinen elämämeno on sellaista, että päätöksiä ei ehdi panna täytäntöön kun ne jo vaativat uuden päätöksen. Elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa.
Puolivuotta sitten, jos olisi joku minulle sanonut, että ryhdy kirjoittamaan omaan blogiin, olisin sanonut, älähän hulluja puhele. Mikä se blogi on? Syödäänkö sitä vai säilötäänkö siihen kuvia?
Tässä sitä kuitenkin kirjoitellaan blogiin.
Jos jotain itse mielessäni ajattelen, niin ajattelen jatkavani kirjoittelujani. Niin lehtiin kuin tähän blogiinkin. Ainakin niin kauan kuin jatkan luottamustehtävissä. Se on ainoa motiivi oikeastaan jatkaa tämän tyyppistä palstanpitoa. Kirjoittamista kun löytyy muiltakin sektoreilta. Mieli tekisi kokeilla jollain toisella kirjoitusalueella. No, olen itseasiassa sitä jo kokeilemassa.
Tässäpä nämä minun uuden vuoden lupaukset tulivatkin.
Toivotan kotipalstan lukijoille hyvää uutta vuotta. Toivottavasti tapaamme vielä monta kertaa.

Terveisin Veijo Tuunanen.

Ei kommentteja: