perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ja kokeilun jälkeen asiaan.

Lähden taas matkoille. Nähtävästi viivyn poissa näiltä sivuilta viikon. Tähän aikajaksoon kuuluu myös Vappu. Tämä entinen työväen ja ylioppilaiden kevätjuhla, jonka omakseen kaappasi kokoomus. Eikä huono kaappaus ollutkaan. Sillä ratsastettin presidentin linnaan.
Tohmajärvellä näytetään pohdittavan mitä Hellin jälkeen. Ei hyvältä näytä, jos lähdetään ostopalveluihin. Sitähän se Helli loppujen lopultakin oli.
Yhtä huonolta näyttää päätös turvautua taas konsultteihin. Se maksaa ja lopputulema on jo Helli-kokemuksen jälkeen tiedossa.
Mikä näitä Tohmajärven virkamiesjohtoa vaivaa. Eivät tahdo kuunnella luottamushenkilöitä, vaan menevät taas edellä kohti hallitsematonta tilannetta.
Nyt jos koskaan pitäisi kuunnella mitä mieltä luottamushenkilöt ovat tulevien palveluiden järjestämisestä.
Jos ei löydy heiltä ratkaisua niin on ihme. Uskon paluun vanhaan juuri nyt olevan paras ratkaisu. Eli palvelut kunnan tuottamiksi omalla virka- ja työntekijävoimalla.
Kirjoitellaan taas sitten reissun jälkeen.

1 kommentti:

Johora kirjoitti...

Voisit Veijo jo palata hupailureissultasi sorvin ääreen. Meille monille tämä nelonen on tärkeä henkireikä. Eikä tämä ilman Sinua pysy vireessä. Esallakin näyttää olevan omat kiireensä, kuten parhaassa työiässä kuuluukin.
Johora.