tiistai 13. toukokuuta 2014

Piti tulla markkinointi tapahtuma, tuli farssi.

Eipä enempää asiat taitamattomasti hoidettuna voi mennä pieleen, kuin mitä Katri Helenan raitin kanssa on tapahtunut.
Salailua, yksimielistä päätöstä ja päätöksen purkua. Epävirallista raittia ja mitä lie touhun takana vielä tulossa.
Facepookissa rulettajat vaativat mitä mieleen sattuu. Kunnanjohtajakin on näköjään siiränyt osan osallistumisestaan kunnanjohtoon ruletukseen. Sen voi lukea hänen kirjoituksestaan, jossa hän ohjeistaa rulettajia kääntymään valtuutettujen puoleen, että nämä poistaisivat kunnanjohtajan päätösesityksestä e.p.ä kolme kirjainta eli epävirallisesta tulisi virallinen. Harvinaista toimintaa kunnanjohtajalta.
******
Edellä olevasta voi päätellä, mitä tuleman pitää. Kunnanjohtaja pitää itsepintaisesti kiinni siitä, että ideoimansa Katri Helenan raitti tulisi virallisena nimenmuutoksena Kemieen. Sen hänen rulettaakirjoituksesta saa esiin. Mihin jatkuva kähinä raitista johtaa? Luulen, ettei mihinkään hyvään Tohmajärveä ja tohmajärveläisiä ajatellen. Tuskin Katri Helenakaan tällaisesta asiain hoidosta saa myönteistä mainosta levylleen tai kirjalleen. Farssi yleensä naurattaa, mutta se ei kuulu käsikirjoitukseltaan kunnanjohtajan perustehtäviin. Jo siksikin, että kunnassa luulisi olevan tärkeämpiäkin asioita hoidettaviksi.
Viimeistään nyt kysytään kunnan luottamushenkilöiltä terästöitymistä ja vastuullisia päätöksiä kuntalaisia kohtaan. Kuunnellaanko kuntalaisia vai lähdetäänkö tukemaan kunnanjohtajan ideoimaa markkinointia, joka sekään todellisilta tapahtumiltaan ei perustu tosiasioihin tapahtumapaikkoja ajatellen.
Jos jotain mielenkiintoista raitista voi enää odottaa, on se miten ihminen voi ajaa käärmettä pulloon keinoja kaihtamatta.
Huh, huh!

Ei kommentteja: