sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Lukijan mielipide lyhyesti

Pyhäseutuun otti pari henkilöä yhteyttä ja ilmaisi selvästi mielipiteensä. Tuntuivat olevansa sanojensa takana. Siksi kannattaa ne julkituoda laajemmallekin kuin vain minulle itselle.
Toinen oli kiteeläinen. Tunnen hänet kepulaiseksi ja siksi pidän aiheelliseksi epäillä hänen mielipidettään ihka hänen omakseen ja aidoksi.
Hän sanoi, että lopettaisin kirjoitteluni. Perusteeksi hän mainitsi, ettei kukaan kirjoituksiani lue.
Suottaa asia olla niinnii, mutta suattaa se olla toisinnii. Saman kehoituksen olen saanut useamman kerran. Ensimmäisen jo neljä viisi vuotta sitten. Silloin se tuli tohmajärveläiseltä kuntapolitiikolta. Aatesuunta oli sama kuin nyt kiteeläiseksi mainitsemallani.
Toisen mielipiteen ilmaisi tohmajärveläinen. Hän on suhteellisen nuori eläkeläinen, eikä ole mielestäni mitenkään puoluepoliittisen suunnan kannattaja.
Hän sanoi: "Lopettakaa turha touhu siellä kunnassa. Parasta on liittyä suoraan Joensuuhun. Se takaa parhaiten oman terveyskeskuksen säilymisen, siellä päiväaikaisen lääkärin vastaanoton ja vuodeosaston. Tohmajärveläiset pitävät näitä palveluja elintärkeinä."
Siinä mietittävää minulle kirjoittajana ja kunnanvaltuutetuille pähkäiltäväksi.

3 kommenttia:

@samipekkailmari kirjoitti...

Kyllä mie luen näitä!

Raimo kirjoitti...

Elä lopeta kirjoittelua !

Matti Kosonen kirjoitti...

En ymmärrä tuota kepulaista??? Miten hän voi tietää että yleensä kirjoitat jotain jos kukaan, ei siis hänkään, lue niitä. Onkohan hän selvännäkijä vai onko hän sitten kuullut joltain, että kirjoitat.Toisaalta keneltä hän lisi voinut kuulla jos kukaan ei ole lukenut kirjoituksiasi.
Perin merkillisiä nuo kepulaiset.

Toisaalta ei minunkaan kirjoituksia kukaan lue, mutta yllättävän hyvin eräät tietävät mitä kirjoitan.

Ainiin Kesälahdenkunnan hallinto-osaston henkilökunta lukee kirjoituksiania. Sen minä tiedän:))