sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Pitäisi aloitella syyskausi.

Nimittäin TV:n katselussa. Sienet ovat umpisuolassa. Ja siellä pysyvätkin ainakin jouluun asti. Pitää antaa vapaata sisäkaluille. Makkarallakin kun saan närästyksen aikaiseksi.
Närästystapletteja kävin viime viikolla apteekista. Oli taas hyvä palvelu. Ja riittävä. Olin ainut asiakas sillä kertaa. Vuorolaput eivät menneet sekaisin.
Aikaisemmin en vastaavaan tilanteeseen ollut osunut Tohmajärven apteekissa. En malttanut olla tiedustelematta syytä moiseen.
Ei kenelläkään olisi ollut velvollisuutta vastata uteluuni. Kuitenkin kun aikaa nyt siihen näytti olevan ja kun muitakaan ei ollut paikalla syntyi lyhyt keskustelu.
Keskustelussa tuli ilmi, että syy löytyy apteekin ulkopuolelta. Ei kuitenkaan suoraan asiakkaista vaan Tohmajärven lääkäripalveluista. Tohmajärven terveyskeskuksesta kun minä päivänä puuttuu lääkäri, se näkyy heti apteekin asiakasmäärässä.
Asia on helposti uskottava. Tämä pitäisi saada uskottavaksi myös tohmajärveläisiin luottamushenkilöihin. Lääkärin puuttuminen vastaanotolta tietää vääjäämättä sitä, ettei kohta ole paikkakunnalla apteekkiakaan. Tämä viime mainittu on oma otaksumani.
Antavatko tohmajärveläiset tapahtua jo vuosia jatkuneen paikkakunnan alasajon, joka on tapahtunut johtavien virkamiesten ja valtuuston enemmistön toimesta.

Ei kommentteja: