tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tervehdys täältä vanhalta osoitteelta

Ensimmäiseksi pyydän, ettette hermostuisi. Ei asiat niin huonosti ole kuin tuolla facepookin puolella näyttää. Se muutaman henkilön käyminen vaatimatonta persoonaani kohtaan on ajan hukkaa. Haukku ei tee haavaa. Enemmänkin se antaa kuvan provosoituneesta itsestään. Sama pätee kiittelijöiden kohdalla. Vaikka hyvää tahdottekin, niin sekin kuvaa enemmän asioita teistä itsestänne kuin nostaisivat minun jo nyt ylikehittynyttä egoa.
*****
Kysymys on tietenkin Kauppakadun ja Kirkkotien nimien muutoksesta. Vähäisestä Suora Linja kirjoituksesta ovat ihmiset ja toimittajat, paikallislehtiä lukkunottamatta, nostaneet keskustelun vailla vertaa.
Asian noustua valtakunnan päämedian käsittelyyn, minulla ei ole siihen kunniaa tai muutakaan osuutta. Jos toimittajat ovat ottaneet yhteyttä ja pyytäneet haastattelua, niin olen sen toki antanut. Samalla kunnanjohtaja on päässyt perustelemaan omia ja kunnanhallituksen toimintaa ja päätöksiä.
Asia tuskin jää tähänkään, jos jotain osaan päätellä ihmisten soitoista ja palautteista. Molempia on tullut siihen malliin, että on syytä asian laajeta nykyisestään. Yhteyden ottoja kun on ympäri Suomen.
******
Jätän Katri Helenan raitteineen tällä kertaa tässä tähän. Palaan asiaan sen sitä vaatiessa. Nyt on parasta kääntyä kunnanhallituksen puoleen ja katsoa mitä siltä taholta on tulossa. 
PS. Kun edelleen minulle kerrotaan, ettei näitä paskakirjoituksia kukaan lue, niin ihmettelen miten nuo käyntikerrat palstalle kerätään.

4 kommenttia:

Esa A. Luukkainen kirjoitti...

kovin ovat kansalaiset aktiivisia toreilla ja marketeissakin, kerrankin. tätä se tietää - huono päätettävien asioiden valmistelu ja salailu. sama tarina koettiin aikoinaan mahlahallipäätöksessä ja hellissäkin. ei mahlassa vikaa kuin ei katrissakaan, vain taitamattomassa asioiden hoidossa. eikä tavat tunnu muuttuvan.

Veijo Tuunanen kirjoitti...

Valtakunnan media on herättänyt ihmiset kommentoimaan minulle suoraan, kun pitäisi se tehdä kunnanjohtajalle. Olen kuunnellut puheluita eilen illallakin monta tuntia. Soittajia on ollut ympäri Suomea. Median vaikutus on ollut valtava ihmisiin. Mutta onhan asiakin. Ainakin soittajien mielestä.

Esa A. Luukkainen kirjoitti...

ihmiset ovat tunnetusti täällä suomenmaassa kummaa porukkaa mitä tulee mielipiteenilmaisuun. tuvassa ja marketin nurkassa poristaan mutta kun pitäisi kommentoida esivallan suuntaan ollaankin jo nöyrempää poikaa ja tyttöä. venäjän ja ruotsin vallan aika on opettanut olemaan nöyrä. mutta nyt taitaa olla hieman toinen ääni kellossa monellakin, onhan jo kyseessä muutakin kuin pelkkä tienpätkä.. tämä raitti ei tulekaan kulkemaan välttämättä aivan kuin strömsössä. säälin hiukan niitä jotka ovat tulleet viattomina asiaan kytketyiksi. tämähän lienee kaikitenkin riikosen ikioma idea... vai onko katrinkaan mainos- ja markkinointitoimisto aivan viaton asian suhteen?!

Veijo Tuunanen kirjoitti...

Ikävintä asiassa on, että kunnanjohto on mennyt tekemään päätöksiä kuulematta kuntalaisia, johon on olemassa selvä lain velvoite. Nyt vanhat ihmiset ovat joutuneet kadulle keräämään nimiä puolustamaan käytössä olevia kadun- ja tiennimiä. Ajattelematonta toimintaa varsinkin kunnanjohtajalta. Nyt näyttää, että kuntalaiset hajoitetaan kunnanhallituksen päätöksellä kahteen ryhmään. Kunnanhallitus voi korjata virheensä, jos tahtoo. Jäädään odottamaan.