lauantai 19. toukokuuta 2012

TAUKOA ON PIDETTY KANNOLLA

Asiat hoidetaan tärkeys järjestyksessä. Nyt on metsänhoidon aika. Raivaussaha on rallattanut kainalossa ja istutusputki jalkojen välissä. Eikä hommalle vielä tässä vaiheessa näy loppua.
Aputyövoimaa on ollut Helsingistä asti. Tyttären poika oli istutuksissa. Ja lunssassa. Yski ja pärski siihen malliin, että sai lunssan tarttumaan minuunkin.
Sitkeä sissi siinä mielessä, ettei pyytänyt "saikkua". (sairaslomaa) Oli ensimmäisenä lähdössä aukolle töihin. Talouspaperirulla kainalossa.
Vähän katse rupesi pojalla harhailemaan, kun kuuli milloin istutuksesta tukkipuuta heruu. Koko totutta en kertonut kun sanoin, että voi siihen hyvinkin mennä 60 -70 vuotta. Jos ei tuho tule ennen sitä.
Nyt aputyöläinen on Helsingissä. Eli olisi talkoolaisen paikka auki istutuksessa. Yhteyttä saa ottaa.
******
Kunnallispolitiikkaan en ole viime päivinä syventynyt. Vähän siihen meikäläisen mielipiteillä voisikaan vaikuttaa. Siellä näyttävät vaikuttavan entiset voimat ja henkilöt. Samat, jotka saivat syntymään Helli-sotkun. Nyt etsivät kovasti keinoa miten saada Tohmajärven sosiaali- ja terveyspalvelut yksityiselle pörssivirmalle.
Muuta tavoitetta en siinä näe kuin, että vastuu siirretään kunnan omilta virkamiehiltä ja luottamushenkilöiltä pörssivirmalle.
Saa nähdä mitä moiseen menoon sanovat kuntalaiset tulevissa kuntavaaleissa.
******
Lehdestä luin mitä positiisista on saatu syntymään Kiteen ja Kesälahden kuntaliitoksesta. Positiivisena tuodaan esiin, että nuohouspiirit ovat yhdistyneet.
Hyväähän se on sekin. Tiedossa kun on, että kyseisessä kuntaliitoksessa riittää nuohottavaa.
Nyt rupesi taas nokka vuotamaan. Tippuu kompuutterille. Joten oikosulun estämiseksi lopetan tällä kertaa tähän.

Ei kommentteja: