keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Tuetaan yhdessä Saraa.

Tänään torstaina esiintyy Idolssissa kiteeläinen Sara Kurkola. Yleensä en höynähdä Idolseista tai vastaavista jutuista. Nyt teen poikkeuksen. Äänestän Saraan.
Miksi? Syy selviää alla olevasta Koti-Karjalan "Sattumalta sanottua" palstalta lainatusta kirjoituksen osasta. Siinä palstanpitäjä "Kesätoimittaja" vetoaa keski-karjalaisia puhaltamaan yhdessä tukea edustajalleen. 

Suunnan muutos alakulosta positiivisuuteen vaatii yhteistä asiaa, jonka eteen ja puolesta saadaan kaikki toimimaan. Vieläpä omasta tahdostaan. Tällainen yhteinen asia ei tarvitse olla maailmoja syleilevä. Asia voi olla pieni, joka yhdistää ihmiset toimimaan samaan suuntaan. Asian, paikkakunnan tai ihmisen puolesta. Kun yhteinen tahtotila on saavutettu, se poikii myönteisyyttä monelle alalle. Myös ulkopuolelle oman reviirimme.
********
Olen vuosikymmenten ajan kirjoituksissani tarjonnut mielestäni myönteisiä asioita julkisuuteen, joilla olisin toivonut menestystä asuinseudullemme. ”Yleisitä syistä” eivät ehdotukseni ole saaneet tuulta purjeisiin.
Nyt olen mielestäni löytänyt hyvän ja positiivisen asian, jolla toivon olevan positiivista näyttöä yhteishengestä. Se on nykykielellä FANITUS.
Kiteeltä on noussut positiiviseen julkisuuteen Nightwish ja Turuset. Juuri nyt tarvitaan uutta kykyä osoittamaan täkäläisten ihmisten osaamista ja paikkakuntalaisten tukea heidän toimilleen. Niin, että se huomioidaan koko Suomessa.
*******
Idolsissa jo nyt hyvin menestynyt nuori kiteeläinen Sara Kurkola on paras mahdollinen fanitettava kiteeläisille ja muillekin keski-karjalaisille. Sara täyttää kaikki ne ominaisuudet, joilla on mahdollisuus saada ihmiset puolelleen. Hän on nuori, avoin, iloinen, sanavalmis mutta ennen muuta myös loistava laulaja.
Toivon Saralle parasta mahdollista menestystä kilpailuun. Tähän mennessä menestys on perustunut tuomareiden arvioihin. Torstaista eteen päin Idolssissa laulaja tarvitsee yleisön tukea. Tässä on kiteeläisille tuhannen taalan paikka tukea omaansa ja saada valtakunnallista vaihteeksi positiivista julkisuutta omalle paikkakunnalle.
Sara Kurkolan ja Kiteen pysyminen positiivisessa julkisuudessa on omissa käsissä. Soittamalla tukisoitto Saran kilpailunumeroon ei maksa paljon. Soitto on tärkeä Saran pysymiseksi mukana Idols-kilvassa, mutta tärkeämpi se on mielestäni kiteeläisille. Soitolla he osoittaisivat olemassa olonsa yleisemmin muissakin esiin tulevissa yhteisissä asioissa.
Kesätoimittaja fanittaa Saraa. Jään odottamaan mitä tekevät kiteeläiset.
Kesätoimittaja 

Saran tukinumerot:
Viesti 12 numeroon 17225   tai
soitto numeroon 0700 79012  

Ei kommentteja: