tiistai 19. helmikuuta 2013

Tohmajärven viestintä???

Kylillä tavatessa ihmiset kyselevät kunnan tapahtumista. Ovat kaiketi tottuneet kuulemaan ja lukemaan juttujani ja kirjoituksiani. Nyt on vain käynyt niin, että elän tapahtumista sivussa. 
Ja eihän kunnan tiedotus ole minun varassa. Kunnassa on virkamiehet ja vasta valitut luottamushenkilöt. Viime mainituilla uskoisi olevan intoa asioista puhumaan ja kirjoittamaan.
Jotain jutun juurta etsiessäni harhauduin kunnanjohtaja Olli Riikosen blogille. Vähäinen oli anti sieltäkin. Viimeisin kirjoitus oli päivätty 4.12.2009. Ei ole hääviä tiedottamista sielläkään suunnalla. Meikäläinen kirjoittaa enemmän Helsingin Sanomiin.
Viime aikoina on alkanut tökkiä myös Tohmajärven kunnanvaltuuston ja hallituksen kokousten esityslistat ja pöytäkirjat netissä. Ne tulevat myöhässä. Jos esityslistasta on kysymys, niin kokouksen jälkeen julkaistuna sillä ei ole juuri merkitystä.
Ensi maanantai antaa jotain selvyyttä Olli Riikosen tilanteeseen kunnanjohtajana. Jatkaako hän Tohmajärvellä vai pääseekö Kontiolahden kunnanjohtajaksi?
Jos ei, niin mitä sitten? Siinä kysymys?   

Ei kommentteja: