sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Wahlroosin huolet

Ongelmat ne on rikkaallakin. Varsinkin silloin kun Hjallis Harkimo kysyy ja Björn Wahroos vastaa. Tavallinen suomalainen saattaa valittaa autojen hintoja kalleiksi. Joku sanoo bensan maksavan liikaa.
Nalle Wahlroosilla ovat omat ongelmat olleet aina. Tavallinen kansa toi hiekkaa pankkisaliin. Ongelma poistui kun Panamaratkaisu löytyi ja muuttokirjat sekä sänky saatiin Ruotsiin.
Suomessa Wahlroos piipahtaa mielellään kun sopiva haastattelija löytyy. Nyt sellaisen on Harkimo, joka sanoo kysyvänsä mitä tahtoo. Siis mitä haastateltava tahtoo. Ja Nallehan tahtoi.
Suurin ongelma Suomessa on hänelle absurdit ylinopeussakot. Siis liian korkeat hänelle. Ns. tavallinen kansalainen yleensä sakon saatuaan valittaa virheelistä nopeusmittaria, kiirettä tai alhaista nopeusrajoitusta.
Wahlroos ja Harkimo haastattelussa eivät sanallakaan ottaneet vaihtoehdoksi Nallen kaasujalan asentoa. Ongelma Wahlroosin autoiluun Suomessa on liian korkeat sakkorangaistukset rikkaille ylinopeuksista.
Asia pitää nopeasti korjata. Rikkaiden sakkoja on merkittävästi alennettava ja jotta valtiontalous kestää tasapainossa on hallituksen mitä pikimmin nostettava pienipalkkaisten ja tuen varassa elävien nopeus sakkoja.
Yksi vaihtoehto voisi olla, että Wahlroos pysyy autoineen Suomen rajojen ulkopuolella.

Ei kommentteja: