torstai 1. syyskuuta 2016

Maaseutu supistuu Helsinki paisuu.

Kirjoitan seuraavan tavallista suuremmalla präntillä. Jotta huomattaisiin miten vaikeassa tilanteessa Helsingin seudullakin eletään. Rahaa pitää riittää niin moneeen tarpeelliseen.

Uima-allas presidentinlinnan edessä satama-altaassa on jo koeuinnissa. Hintaa tärkeälle hankkeelle kertyy n. 10 miljoonaa euroa.

Eihän kaikki ui. Heille päätettiin rakentaa Kruunusillat. Mitä häntä lie pituutta toista kilometriä. Hintaa kertyy rapiat 259 miljoonaa euroaa.

Guggenheimin säätiölle aiotaan rakentaa museo uima-altaan vastarannalle. Heille, jotka tykkäävät katsella tauluja, joista ei saa selvää mitä esittävät. Hintaa kerrotaan kertyvän jo suunnitteluvaiheessa 130 miljoonaa euroa, jotka siihen uskovat.

Kilometrin sisään investoidaa siis 399 miljoonaa euroa. Pitäkää nyt pohjois-karjalaiset kansanedustajat ja ministeri huolen siitä, että ainakin edellä olevat investoinnit onnistuvat. Teillähän ei ole juuri muuta konstia kuin supistaa pohjois-karjalaisten palveluja. Ottakaa mallia mikkeliläisestä ministeristä. Hän on jo lupaillut Guggenheimin alkukassaan valtiolta 40 milliä riihikuivaa huohta.

Ei kommentteja: