keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Onko mikään muuttunut?

Teen parhaillaan lähtöä sos.- ja terv.lautakunnan kokoukseen. Saa nähdä onko lautakunnan jäseniin vaikuttanut mitään mielenosoitukset? Parerilehdistö on lopulta höristänyt korviaan Hellin ympärillä tapahtuvaan liikehdintään.
Huomenna perjantaina klo 12,15 Kiteen kaupungintalolta alkavaan mielenilmaukseen aion osallistua minäkin. Tuommoista herkkua, että keski-karjalaiset lähtevät ilmaisemaan julkisesti mieltään, ei kannata jättää väliin. Vaikuttaako se mitään valtuutettuihin, on toinen juttu. Asioiden järkevän hoidon yli astuvat liian usein puoluepoliittiset intohimot.
******
Lautakunnan esityslistalla on uuden peruspalveluohjelman hyväksyminen valtuustojen käsittelyyn. Onko se tässä tilanteessa järkevää? Eikö peruspalveluohjelmaa pitäisi rakentaa yhdessa yhteistoimintasopimuksen kanssa. Sekin kun on menossa uusimiseen.
Mitä vaikuttavat tietoon tulleet johtavien virkahenkilöiden pyrkimiset pois tehtävistään? Heidänkin tilalleen tulee aikanaan uudet henkilöt? Mitä melipidesuuntaa he tulevat edustamaan. Sillä on merkitystä. No, pois lähtijätkin ovat vielä tietymättömissä. Ei mennä asioiden edelle.

1 kommentti:

Rita kirjoitti...

Ei mennä asioiden edelle -erittäin hyvin sanottu!

Kun vain muistaisin tässä dementiassa. Meinasin nimittäin paukasta jo tänään tuohon ilmaisuun, mutta sain/saan pidäteltyä. Kaveri lupasi sitoa vaikka puuhun kiinni - jos tarve vaatii. Hyvä.

Mutta noinniinkuin "paremman hapetuksen toivossa" saatanpa lähteä kenraaliharjoituksiin jo tänään apollon-aurikoisena päivänä hymmyilemmään kilipoo. Hymistelemään "Aijai-jaa-Aijaijaa, jne", siis Aijalle terveisiä!

Nyt on kaikilla äänestysoikeus - vaikka jaloillaan - ilmaista omaa terveyttään/sairauttaan, omalla v-tyylillään. Kohtalotovereita tiedän löytyvän.

TORILLA TAVATAAN ellei opita sitä ennen lukemaan.

Minun pienillä Sievillä jaloillani muistan pitää mielessä jokaisella askeleen painalluksella: SUURI PIERU - EI PÄÄLLIKKÖÄ!

ugh.

Rita Tynkkynen, ihminen, 25.3.2010 klo 8:47