keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Mikä helukutin hoppu?

Sananlasku sanoo mitä hätäillessä saadaan aikaan. Oliko se perillisten laadussa?
Sama hätäily ja hoppu näyttää jatkuvan sote-Helli touhuissa. 34 liuskaa tiukkaa sopimustekstiä tuli eilisen ja tämän aamun sähköpostissa. Tänään iltapäivällä sote-lautakunnan iltakoulussa pitäisi luottamushenkilöllä olla joku kanta papereihin. Ei onnistu viisaammaltakaan.
Virkamiehet lakimiehineen tekevät sopimuksia jos ei kuukausimääriä niin viikkokausia kuitenkin. Tollolle luotamushenkilöille lyödään pumahkat eteen muutamaa tuntia ennen kuin mielipide pitäisi sanoa. Ei onnistu ainakaan minulta. Meinaan näet lukea sopimukset ja olen todella hidas sisäluvussani. Palaan asiaan kun tulen iltakoulusta.
*******
Tiedotus ei taida olla kovin tärkeässä asemassa Helli-liikelaitoksen johtajalla. Hän ei katsonut tarpeelliseksi sanoa sanaakaan tekemästään tehostetun asumispalvelun sopimuksesta Tohmajärvelle kokoontuneelle Keski-Karjalan kuntien yhteiselle seminaariväelle. Miksi? Sitä aion häneltä tänään kysyä, jos tulee paikalle iltakouluun.
Mielestäni ilman hyvää selitystä ja selityksestä huolimatta hänen menettelynsä ei kuulu enää huonon tiedotuksen piiriin, vaan täyttää salailun tunnusmerkistön.
Asia ei minulle kuulu muuten kuin havainnon tekijänä. Liikelaitoksen johtajan pitäisi toimia Hellin johtokunnan alaisena. Nähdään reakoiko johtokunta asiaan mitenkään.

Ei kommentteja: