maanantai 13. huhtikuuta 2009

Kevättä kohti

Hyvää pääsiäisen jälkeistä aikaa. Hyvin pyhät meni. Nyt on edessä arki ja uudet haasteet. Pitäisi käydä pilkillä. Sitä ennen on tänään Kesälahdella sosiaali- ja terveyslautakunnan kokous.
KeskiKarjalanNelosten pääkirjoituspalstalla näkyy tulevasta kokouksesta olevan jo juttu. Se on nykyaikaa. En ota enempää kantaa asiaan.
* * *
Kokouksen jälkeen palaan asiaan useammaltakin kannalta. Olen tutustunut kokousmateriaaliin ja lievästi sanottuna ne ovat herättäneet mieleeni kysymyksiä. Toivottavasti kokouksesta löytyy niihin vastaukset.
Ensimmäiseksi tahtoisin saada selville kuka tai ketkä sosiaali- ja terveysasioista nykyisellään Keski-Karjalassa päättävät. Julkitulleen esityslistan perusteella en sitä vielä ole saanut selväksi itselleni. Onko syy hatarassa päässäni tai siinä paljon puhutussa hallintohimmelissä, joka katsottiin välttämättömäksi rakentaa palvelujen turvaamiseksi. Toivottavasti lautakunnan muut jäsenet opastavat minut oikealle tielle. Edellytyksenä tietenkin on, että saavat minut vakuuttumaan asiansa oikeellisuudesta.
Palataan asiaan kokouksen jälkeen.

Ei kommentteja: