keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Lyhyesti tänään

Tämän viikon anteeksi pyytäjät. Tommi Liimatainen pyysi anteeksi Panu Rajalalta törkeää käytöstään kirkon eteisessä. Syykin selvisi. Katri Helena, jonka kanssa Panu oli ollut naimisissa, mutta Tommi oli ehtinyt vasta seurusteluvaiheeseen.

Alexsander Stubb pyysi anteeksi kansanedustajilta ja varalta koko Suomen kansalta huonoa prosenttilaskutaitoaan. Prosentit olivat tulleet hänen omasta päästään pyytämättä ja ilman tarkastusta. Anteeksipyytöjä Stubb on esittänyt jo useita ja onpa luvannut pyytää anteeksi vielä niin monta kertaa, kun häneltä asiasta kysytään.

Raimo Helminen (ent. kiekkoilija. nyk. valmentaja) pyysi anteeksi naispuolisilta urheilutoimittajilta, kun oli syyttänyt naisia ammattitaidottomiksi ja ulkoisilla avuillaan pätevöityneiksi. Pelaajana Helminen ei pelännyt mitään. Mies näyttää pehmenneen.

Suomen edustushiihtäjät odottavat anteeksipyyntöä Mikko Alatalolta, joka sanoi, etteivät suomalaiset kilpahiihtäjät osaa laskea alamäkejä. Eivät muka osaa ja uskalla. Opettajaksi Mikko esitti Kalle Palanderia. Alatalolla ei taida olla tietoa hiihdosta. Kalle meni hissillä ylös, kun taas murtsikkahiihtäjät joutuvat menemään mäen päälle omin voimin. Kyllä Kallellakin polvet samassa tilanteessa löisivät loukkua.

Ei kommentteja: