tiistai 5. toukokuuta 2009

Alkukohellusta

Ei taida tulla tekstiä tungokseen asti, jos tätä menoa jatkuu. Juttu on näet niin,että ostin uuden läppärin. Vaimo sanoi, että äitienpäivälahjaksi itselleni. En ollut huomaavinani piikkiä.
Uusi vempain taitaa olla meikäläiselle ylivoimainen vehje opittavaksi. Raapimatason kanssa en näytä pärjäävän ensinkään. Aikani yritin ja piti hankkia vanha kunnon hiiri. Kissahan meillä on entuudestaan. Kirjuutetaan nyt se mikä aikaan saadaan.
Asioita olisi mistä kirjoittaa,mutta se edellyttäisi, ettei vähän väliä tarvitsisi tarkastaa mitä näyttöpäätteelle ilmaantuu.
*******
Saattana, nyt tämä vempain ilmoitti äkkiä, että yhteys internettiin katkaistaan 20 sekunnin kuluttua. Onneksi älysin pyytää lisäaikaa. Entinen kompuutteri piti linjat auki niin pitkään kunnes viimeinen piste lyötiin tekstii. Ei tämmöisen kanssa kannata temppuilla. Pitää opetella lisää. LOPETAN TÄLLÄ KERTAA TÄHÄN. nYT TÄÄ RUPES TGYÖNTÄMÄÄN ISOA KIRJAINTA JA NIITÄKIN VÄÄRÄSSÄ JÄRJESTYKSESSÄ. Tavataan kun menee paremmin.


1 kommentti:

Apollo ry kirjoitti...

Tähän läppärien vallankumousyritykseen pitää suhtautua kuin Jussi Jurkka Parempi myöhään -ohjelman iltasadussa: Älä anna persiksi, otsa uusi kirotuskone!