keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Jatkanko, en jatka, hidastan ainakin.

Otsikko on pohdinnasta miten tämän blogin käy. Tulen ilmeisesti olemaan poissa Tohmajärveltä eripituisia jaksoja. Ilmoitin jo kaverillekin, että nyt tulee ainakin tauko.
Kaveri kehui sen verran, että päätin jatkaa, mutta hiukan harvemmassa tahdissa. Saattaa olla, että jos tahti kirjoituksiin harvenee, niin toivottavasti se sitten terävöityy. Aika näyttää.
****
Miksi lähden Tohmajärveltä? Syitä on varmasti useita. Ensimmäinen voisi olla, että ne kiihokkeet, joiden innostamana 25 vuotta sitten tulin paikkakunnalle ovat haituneet taivaan tuuliin. Tärkeimpänä ehkä se, että sen aikaiset ystäväni ovat muuttaneet. Enimmäkseen tuohon lähelle; Kirkkoniemeen. Osa ei jaksa kiinnostua haluamistani asioista, ei edes vastustaa niitä. Osa taas toivoo pääsevän näkemästä meikäläistä, mikä taas on minulle innostava asia. Ei kuitenkaan niin innostava, etten malttaisi katsoa välillä miten muualla eletään.
*****
"Muutokuorma" on pakattuna perävaunuun. Aamulla on lähtö. Kirjoittelen silloin tällöin kuulumisiani tähän blogiin. Ja jäähän minulle joku paperilehtipalsta kirjoitettavaksi. Oli niitä useampikin, mutta paikallislehtien linjat ovat muuttuneet kovin poliittisiksi. Ei sinne sovi huumorijutut eikä vähänkin kriittinen tarkastelu Keski-Karjalan tapahtumiin. Tämä tiedoksi niille, jotka ovat kirjoituksiani minulta tiedustelleet.
Se on sitten moro, niin kuin Tampereella tavataan sanoa.

1 kommentti:

Musiikkiteatteri Apollo kirjoitti...

onneksi blogi kulkee mukana! mieluusti kuulemme ja näemme otoksia ruotsinkieliseltä alueelta... kunhan kirjoitat suomeksi. turvallista matkaa!