keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Ei ostajia, kokeillaan vuokrausta.

Kuten Tori.fi sivuilta lukuja on voinut huomata, olen ilmoitellut Kemien keskeisimmältä paikalta pientä parvekkeellistä yksiötä myyntiin. Muutama kyselijä on ollut. Pari katsojaakin. Edes hintaa tinkimään asti ei ole päästy.
Koska yksiölle ei meillä enää ole käyttöä, niin tyhjillään yksiötä ei liene viisaasta pitää. Tarjoan sitä siis vuokrattavaksi. Tiedot yksiöstä löytyvät osoitteesta Tori.fi. En viitsi niitä tähän toistaa.
Yhteyttä voi ottaa blogin, sähköpostin tai puhelimen puh: 0503634340 välityksellä. Ja mikä, ettei kortilla, kirjeellä tai hihasta nyhtäisemällä tavattaessa.
******
Täällä Taalintehtaalla odotellaan jo kesää. Hitaasti tulee, vaikka lunta ei ole nimeksikään. Parvekkeelle on lopultakin saatu lasitus ja rullakaihtimetkin on tilattu. Lasien toimitus kesti puolivuotta. Kaihtimet on luvattu kolmeen viikkoon. Toimitusajoissa näyttää toleranssit olevan leveällä.
******
Tähän blogiin olen kirjoitellut harvakseltaan. Olenko laiskistunut vai tullut muuten vain kyvyttövämmäksi? Tarkoitus on pysytellä ajan hermolla monella tapaa. Jospa tämäkin blogi vilkastuisi. Lukijoita näyttää olevan edelleen.

Ei kommentteja: