sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Taas kompuutteri kabut

Kirjoitan tätä laina läppärillä. Neljä tietokonetta olen onnistunut rikkomaan. Kaksi pöytämallia ja kaksi läppäriä. Tämä kirjoittelu käy kohta kohtuuttoman tyyriiksi.
Tämä palsta tuli perustettua aikaan, jolloin olin mukana kunnallis- ja kirkollispolitiikassa. Välttämättä tätä en siis oikeastaan tarvitsisi. Mielipiteensä kun saa julki toisten sivuistoilla. Karjalaisen netti keskustelupalstalle olen tänäänkin kirjoittanut kirkkoasioista.
*******
Olen kirjoittanut pitkästä aikaa näytelmän käsikirjoituksen. Pitää vielä sipistellä, kunhan saan oman läppärin. Käsikirjoituksen ja nyt lopullisesti työsuhteen irtisanoon läppärin kanssa on ollut vaikeuksia. Puolinäytelmää humahti taivaan tuuliin. Alkuun syytin itseäni, mutta reistaileva läppäri viimeistään tänään osoittui syylliseksi. Kun kirjoittaminen on harrastus, niin ei kannata vetää herneitä nenään, vaikka joutuisi tekemään välillä turhaksi katsottavaa työtä.
******
Tässä merenrannassa ei syksyn merkkejä juuri ole näkynyt. Ei yhtään pakkasyötäkään. Kilometri mantereelle päin on ämpärissä vesi jonain yönä jäätynyt.
Tohmajärvelle tulisin mielelläni käymään. Ja tulenkin. Varsinkin jos joku ostaisi sen yksiön, josta kirjoittelin myynti-ilmoituksia kauppojen ilmotustauluille. Pieni parvekkeellinen yksiö Kemien ydinkeskustassa peruskorjatun talon ensimmäisessä asuinkerroksessa. Luulisi kelpaavan, kun pääsee asumaan halvalla keskellä palveluita. Toimi meikäläisellä eräänlaisena tukikohtana. Sopii sellaiseksikin. Laitan tähän puhelin numeroni jos jotain sattuisi yksiö kiinostamaan N:o 050 3634340.
Ja ei kun kaupantekoon.

Ei kommentteja: