maanantai 11. tammikuuta 2016

OTSIKOISTA OTETTU

"Isyyden tunnustus siirtyi neuvolaan." 
Voihan se olla hyväkin. Jossain tapauksissa. Tarkoitus lienee tapahtumaa selkeyttää, helpottaa ja nopeuttaa. Entisessä järjestelmässä tiedän tapauksia, joissa toimittiin nopeasti ja tehokkaasti. Jo ensi minuuteista lähtien.
Naapurin isännällä oli neljä hehkeää tytärtä. Nättejä ja iloluontoisia. Tietoisuus tytöistä levisi naapurikyliin saakka. Ei ihme, jos kesäisin tanssilavan portinpielessä oli enemmän polkupyöriä naapurikylästä kuin oman kylän kollien.
Kaikille neljän tytön ensimmäiselle lapselle löytyi isä helposti ja nopeasti. Sen takasi naapurin isäntä joka seisoi ladon ovella haulikko kädessään.
******
"Lasse Aapio vaatii ahdistelusta selvitystä."
Aapio on Helsingin poliisipäällikkö. Niin sanotussa normaali menettelyssä yleensä kansalaiset vaativat poliisilta selvityksiä kärsimistään tapahtumista.
Nyt rikosilmoituksen on tehnyt Helsingin poliisi itse. Ja ryhtynee tutkimaan itse tekemäänsä rikosilmoitusta.
Ajat ovat näköjään muuttuneet siitä kun meillä oli poliisiputkat ja putkassa eläimeen sekaantunut.
*****
"Käräjäoikeuksien karsimisesta pian esitys,"
Näyttää siltä kuin sielläkin olisi tuomittavista puutetta. Voi olla, että tämän tietäen ovat poliisitkin terästäneet toimintaansa. Mitä viittaa poliisien itse tekemät rikosilmoituksetkin.
Näyttää, että meikäläinen on pudonnut kehityksen kärryiltä.
******
"Tutkijat kehittävät haitatonta päihdettä."
Tästäkö alkaa meikäläisen holtiton päihteen käyttö? Meikäläinen on pitkään pitänyt yllä kohtuutta juuri kohtuuttoman kovalla krapulan pelolla. Niin varmasti moni muukin.
Alamäki alkaa alusta. Jyrkänteeltä on vaikea kääntyä takaisin.

Ei kommentteja: