lauantai 23. toukokuuta 2015

OSTAKEE, OSTAKEE


Seuraava on myytävänä ilmoitus. Hän, joka ei tarvitse tai tahdo ostaa meikäläisen asunto-osaketta voi lopettaa tähän ja siirtyä vaikka lukemaan Karjalaista.

Juttu on niin, että poden lievää käteisen puutetta. Talousongelmista päästäkseni aion panna asunnon "hilloksi". Auttaako sekään pitkäksi aikaa? Tiedä häntä?

Tarjolla on pieni yksiö Kemien parhaalla paikalla. Osoitteessa Talluksentie 4:ssä sen ensimmäisessä kerroksessa. Talo on loisto kunnossa. Ulkoseinät duunattu uusiksi. Samoin parvekkeet. Vesijohdot uusittu j.n.e.

Asunto on ollut minulla kirjoituskammiona. Juttuja syntyy nykyisin sen verran vähän, ettei siihen mitään erikoista huonetta tarvita. Kämppä on vapaa heti muutettavaksi.

Hinta pyyntö on 25000 euroa, mutta myyn asunnon 20000 eurolla. Olen tinkinyt jo valmiiksi ostajan puolelta. Halvalla menee, mutta menköön.

Yhtiövastike on 118 euroa ja rapiat. Hinnan, yhtiövastikkeen, asunnon laadun ja sijainnin huomioiden ollaan siis puhumassa asumisesta, joka on laadukkainta ja taloudellisinta Tohmajärvellä.

Yhteystiedoksi riittänee: Veijo Tuunanen puh. 050 3634340

1 kommentti:

Musiikkiteatteri Apollo kirjoitti...

erittäin hyvä kohde - keskellä keskustaa - parempaa ei tohmajärvellä ole!