perjantai 7. huhtikuuta 2023

Outsiiteriltä sisäpiiritietoa

 

 

Outsiiteri tiedottaa 2

Jos venelaiturilla tapahtuu, tapahtuu rannallakin. Rannalle jääneet Duunarit,  Vassarit, Eteenpäin ja Värilliset ovat ihmeissään. Vassareita vituttaa enemmän kuin pientä hampaatonta oravaa hyvänä käpyvuotena. Eteenpäin huomasi olevansa väärinpäin. Duunarit hokasivat, että johtaja on lähtemässä. Minne? Siinäpä tehtävää iltapäivälehdille.

Duunareissa ihmetellään miten ihminen voi luopua vallankahvasta vapaaehtoisesti. Vaikka on nainen. Aikaisemmin luopujalle lähtöön on keksitty jokin syy ja loppusijoituspaikka. Joku pääsi putkimieheksi. Outsiiterille on kerrottu, että syy lähtöön olisi pelko pysyvästä rasitusvammasta. Tällainen vamma syntyy käteen kouristuksesta vallankahvaan. Etäämmälle se näyttäytyy kuin käsi olisi nyrkissä. Läheltä katsoen käsi näyttäisi kuitenkin olevan korkeintaan löysässä nyrkissä. Olipa kysymyksessä kumpainen tapaus tahansa, tilanne on kiusallinen tervehtiessä. Duunaripomo lähdöllään varmisti, ettei halua tuollaista vammaa itselleen. Kerrotaan pitkään vallankahvaa puristaneen omaisten joutuneen laittamaan kouristuneeseen käteen kukkakimpun viimeistä tervehdystä tehdessä. Kimppa ja perusteelliset pelkäävät pahempaa olevan tulossa. Jos duunareiden pomo valitaan YK:hon, EU:hun tai Natoon pomoksi?

Rannalla Värilliset ja Eteenpäin porukka vakuuttelevat, ettei veneeseen pääsyyn heillä ole kiinostusta. Eteenpäin porukalle huutelee EU:ssa kasvamassa ja koroillaan elävä jäsen, että johtoporukan on erottava. Ja kaiken käännyttävä toisinpäin. Värilliset katselevat värikarttaansa. Löytyisikö jokin korjattava maailmassa vielä löytyä. Ja olisiko joku toinen parempi johtoon kuin tämä entinen.

Jäämme seuraamaan tilanteen kehitystä.

Ei kommentteja: