torstai 18. tammikuuta 2018

Tohmajärveläisiä mediassaHuomioita nämäkin
Niskalaukaus ja äitiystalkoot ovat etelän median esiin nostamat asiat Antti Rinteen puheista. Sokea Reettakin näkee mistä on kysymys. Halutaan viedä pois huomiota asioista, jotka ovat valtakunnassa poskellaan. Pelätään tulevia eduskuntavaaleja ja sen tuomaa kohtelua nykyisille hallituspuolueille. Toimittajien kannattaisi pistäytyä kuuntelemassa mitä kieltä tuunareiden taukotuvissa käytetään. Antti Rinteen tulee käyttää niitä ilmaisuja, joita kansalaiset käyttävät ja ymmärtävät.
Tohmajärvellä saa kuvansa tikkuaskin kanteen, jos on tunnettu ja muuten sopiva tähän kunnian osoitukseen. Iskelmällä on päässyt, jopa oman raitin nimeämiseen. Nousevatko tikkuaskiaateliin ehdokkaiksi julkisuudessa nousseet, Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen omilla julkituloillaan ja Ilmarisen tuleva toimitusjohtaja Jouko Pölönen lisäeläkkeillään, jää arvioitaviksi. Molemmat ovat näkyviä tohmajärveläisiä.
Valtakunnan syyttäjä Matti Nissinen, jonka velipojan jeesaaminen vei oikeuteen, vaikka tulkitsi sen sähköaitaan pissaamiseksi ja piispa Teemu Laajasalon sekoilut papin säkin ja oman kukkaron välillä, eivät johda tikkuaskin kanteen. Kumpainenkaan ei ole tohmajärveläinen. Kaikkea se Nissinenkin on kokeillut. Minä katselin kun Järveläisen Matti lasketteli vetensä Porthanin sähköpaimenelle.
Julkisuutta tarvitaan usein ylöspäin pyrittäessä. Ei niinkään alaspäin tullessa. Kyseenalaista huomiota saa, jos korkealle pääsyt poliisi istuu vankilassa ja huipulle päässeet ja jo eläkkeellä olevien poliisipäälliköiden virka-aikaisia tehtäviä tutkitaan. Jotain rotia tähän valtakuntaan tarvitaan. Ilman vallanvaihdosta sitä ei tule.
Tärkeä asia saatiin kuntoon, kun keppana saatettiin hautaan ja 0,8%:tin korotuksella uusi mökäöljy valtaan. Valtakunnassa kaikki hyvin, ellei pressavaalit olisi edessä ja Sauli keikuttelisi otsaryppyineen galluppien kärjessä. Yhden äänen enemmistöllä valittua Kekkosta kestettiin neljännesvuosisata niin siinä se menee Niinistökin muutaman lisävuoden, jos niin käy.
Pressavaaleissa pelotellaan sodan uhkalla ja pyritään menemään turvaan tykkien taakse. On oikein, että Tuula Haatainen on nostanut esiin tasa-arvon ja rauhanasian esillä pidon. Rauhan ylläpito on oikeaa ulkopolitiikkaa. Ei sotaan valmistautuminen. Menkää ihmiset äänestämään sen asian puolesta, jota pidätte tärkeänä.

Ei kommentteja: