maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pankit tarjoavat hyvää palvelua.

Sähköpostiin tulvii tarjouksia otsikoilla: "Päivitä tilisi." ja "Aktivoi tilisi". Varmasti tili alkaisi aktivoitua, varsinkin jos kaikki tiedot antaisin mitä pyytävät.
Juttu nyt vain sattuu olemaan niin, että kyseiset hommat tein jo vaimolle montakymmentävuotta sitten. Tili on ollut tosi aktiivisessa käytössä. Ei ole ollut valittamista. Jos jonain päivänä on joku euro tullut tilille, niin viimeistään seuraavana se on tililtä lähtenyt.
Jotta kiitosta vain.
****
Harvakseen on tullut kirjuutettua blogiin. Helli kuoli ja Aatteetokin elää uskoakseni välivaihetta. Pitänee odotella isoa sotea. Siitä tulee tosi jytky.
Kirjoituksiini pitänee ryhtyä itsenikin kiinnittämään huomiota. Tarkkaavainen lukijani kertoi oikein lehdessä, että kaadoin niin mainion Hellin. Facebookissa hän kirjoitti juttujeni karkoittavan asiakkaat maatilamatkailulta.
Tämmöiseen tulokseen en tahdo jutuillani pyrkiä. Soisin projektien onnistuvan, varsinkin kun niitä yhteiskuntakin tukee.
Poistan muutaman näppäimen kompuutteristani. Kyllä siitä pahan suopa kirjoittelu tokenee.
*****
Minusta näyttää tulleen Katri Helenan uutisten välittäjä. Pistäytyin pienellä matkalla Etelä-Suomessa. Eikö vain muutama henkilö kysynytkin miten raitilla menee. Ja joko positiiviset vaikutukset Katri Helenan raitista ovat näkyvissä.
Neuvoin kysyjiä kääntymään kirkkoherra Mikko Lappalaisen ja kunnanjohtaja Olli Riikosen puoleen. He molemmat ovat syventyneet niin raitin syntyyn, nykytilaan kuin varmasti myös tulevaisuuden odotuksiin.
*****
Minusta alkaa tuntua järjettömältä väsätä näitä juttuja. Lehdet eivät näitä julkaise ja netissäkin ilmoitetaan, että turhaan kirjoitat paskaa. Ei juttujasi kukaan lue. Olenkin miettinyt, mitä jos kirjoittaisin jotain itselleni. Jos se joskus putkahtaa julkisuuteen, niin mitä sille mahdan.
Jatketaan nyt hiljalleen vielä tätäkin palstaa. Hikistä kesää muillekin.

1 kommentti:

Esa A. Luukkainen kirjoitti...

kirjuta, kirjuta! kas jos lopetat niin eipä ole enää palstaa mitä lukea: alasin on jo kaput eikä kotikurjalassa kirjoiteta meikäpitäjältä semminkään, ainakaan kovin pitkään. siitä isosta kurjalaisesta puhumattakaan... kun nääs palstamillimetrit ovat tunnetusti sidoksissa mainostajiin, joita meillä jähmässä ei kohta ole enää ensimmäistäkään. niin jotta näpytinäpyti vaan, tuunanen!